Om företagetRalf Kurschel

Auktoriserad fastighetsmäklare och civilekonom

Grundare av Allbo Nordica Mäklarhus AB

Tel. 070/ 398 70 07
E-Mail: ralf@allbonordica.se

Jag har tysk bakgrund och började min karriär inom fastighetsmäklarbranschen i Sverige 1995 som mäklarassistent hos Svensk-Tyska Mäklarbyrån AB utanför Göteborg. Jag blev deras partner för marknadsföring av deras fastigheter i Tyskland, Österrike och Schweiz. Upptagningsområdet var Västra Götaland, Halland, Bohuslän, Dalsland och Värmland. 1998 blev jag dessutom efter en ettårig utbildningstid i Lillehammar/Norge den norske mäklarens Advokat Ullman Eiendom ABs tysk representant.

2002 anställdes jag, efter ett ettårigt traineeprogram som registrerad svensk fastighetsmäklare, hos Smålands Fastighetsbyrå AB i Älmhult. Där var jag verksam i elva år till 2012 och bidrog till att utveckla firman. 2005 auktoriserades jag, 2006 fortbildade jag mig på Högskolan i Gävle inom förmedling av jord och skog. Totalt har jag under mina nästan 20 år i branschen sålt över 600 fastigheter.

Jag har under åren fått en bred erfarenhet inom fastighetsjuridik, byggteknik och marknadsföringsstrategi. Jag är kvalificera att förmedla alla typer av fastigheter från villor, fritidshus, gårdar, skogsfastigheter till kommersiella objekt.

Samarbetspartner:
Bert Nilsson

Bert är registrerad mäklare och ägare av fastighetsbyrån Din Mäklare i Alvesta och Växjö. Han har jobbat som mäklare i över 30 år. Bert agerar som mentor och är backup.

E-post: bert@dinmaklare.net
Direkt: 0472-14777

Sussi Bendz

Sussi Bendz

Auktoriserad redovisningskonsult, Ekonomiansvarig

Peter Ribbestam

Peter Ribbestam Ekonom
Deklarationshjälp för våra säljare (reavinstberäkningar)
Tfn 070-254 40 73
E-Post: peter@it-konsulten.se

Titti Öhrn

Mäklarsamfundets kundombudsman ger information och vägledning i frågor om att köpa och sälja bostad

Mäklarsamfundets kundombudsman Titti Öhrn ger information och vägledning per telefon till kunder som har kontakt med Mäklarsamfundets medlemmar. Ibland är det många som ringer samtidigt och det är tålamodsprövande att komma fram. Under Frågor & svar samt under Faktablad & råd hittar du svar på många av de vanligaste frågorna, som är aktuella för dig som konsument i en bostadsaffär.

Kundombudstelefonen ringer i ett. Titti har mer än tio års erfarenhet från mäklaryrket och är glad över att i rollen som kundombudsman kunna bidra till ökad kunskap om mäklartjänsten - och samtidigt kunna ge Mäklarsamfundets medlemmar aktuell information om vilka frågor kunder över hela landet har kring livets kanske viktigaste affär - bostadsköpet. 08-83 22 66 | Telefontid tisdag-torsdag 09.30-15.30